Afwerking

U kunt uw nagels blank laten voor een natuurlijke uitstraling, lakken in verschillende kleuren, nail-art laten aan brengen voor een hippe look en natuurlijk kennen we de french manicure. We onderscheiden verschillende varianten: witte-, gekleurde- of glitter french.

Nabehandeling

Om uw nagels mooi, netjes en in conditie te houden worden de nagels eens in de 3 of 4 weken nabehandeld. De nabehandeling is onder andere afhankelijk van de groei van de nagels en de grootte van het nagelbed. Bij deze behandeling wordt een gedeelte van de gel  weggevijld (met name bij de nagelriem waar […]

Servicebehandeling

Dit is een behandeling die binnen twee weken plaats vindt na het zetten van de eerste nieuwe set kunstnagels of het verstevigen van de natuurlijke nagels. Bij deze behandeling laten we zien hoe u de eerste uitgroei (bij de nagelriem) kunt weg vijlen, er wordt gekeken of er nog iets van de lengte afmoet en […]

Gelpolish

Heeft u nagellak, maar blijft deze niet lang zitten, dan is er nu een oplossing voor: gelpolish. Gelpolish is een praktisch systeem voor de natuurlijke nagels. Het wordt aangebracht als nagellak, maar wel uitgehard in de UV-ledlamp. De gelpolish blijft 2 tot 3 weken zitten op de natuurlijke nagel.

Natuurlijke nagels verstevigen

Heeft u mooie lange natuurlijke nagels maar lukt het u niet om deze mooi en evenlang te houden? Laat dan uw eigen nagels verstevigen d.m.v. een laagje gel. Zo houdt u uw nagels mooi en breken ze niet meer af.

Gel nagels

Heeft u geen lange nagels maar wilt deze graag hebben dan past het volgende echt bij u. Met dit systeem worden uw natuurlijke nagels d.m.v. van een kunststoftip verlengd. Deze worden op de gewenste lengte en in model gevijld. De gel wordt aangebracht voor de stevigheid zodat ze mooi en lang blijven.